Boste tokrat vi pomagali meni?

Ne boste verjeli, ampak tudi sama marsikdaj potrebujem pomoč :-). In tokrat se obračam na vas, moje zveste in tudi malo manj zveste bralce. Skoraj nenehno razmišljam o tem, kako naj vam bom sama v največjo pomoč, da boste lahko prepodili svoje temne oblake in se pogumno odpravili naprej proti svojim ciljem. In ker nisem jasnovidka, niti nimam čarobne palčke, ne morem brati vaših misli….  Zato pač tokrat potrebujem jaz vas.

Rada bi vas bolje poznala in vam ponudila točno tisto, kar trenutno najbolj potrebujete, da premagate svoje izzive – torej, da vam bom sama lahko še naprej v veliko pomoč. V ta namen sem za vas pripravila kratek vprašalnik, vas pa prosim samo za 2-3 minutke vašega zelo zaposlenega časa. Saj se boste tokrat še vi malo potrudili zame ;-)?

Kaj bom naredila z vašimi odgovori? Sama imam kar nekaj idej, kakšno vsebino bi še dodala, da vam bo prišla prav in rada bi, da bo vsak zase res našel najboljšo izbiro. Toda ne bi rada preveč udarila mimo in ugibala ali bila preveč pametna, kaj najbolj potrebujete, zato mi bodo vaši odgovori še kako koristili. Za vas bom pripravila še več treningov in pripomočkov (tudi brezplačnih!), ki vam bodo pomagali napredovati na področju, ki vas trenutno najbolj »bremza«.

Zelo zelo sem vam hvaležna za pomoč in vaše sodelovanje, v zahvalo pa boste tisti, ki boste odgovorili na vprašanja (in vpisali svoj e-naslov), novi (zmagovalni) program dobili kar po polovični ceni! In to še ni vse! Eden izmed vseh, ki boste izpolnili vprašalnik pa bo bo dobil 1 mesec brezplačnega treninga, ki mu bo pomagal do pozitivnih sprememb v njegovem življenju! Nagrajenec bo o tem obveščen po mailu 15.11.2011.

Vprašalnik je tukaj!

Hvala za vaše odgovore, zares cenim!

Saša

 

Sem mama, žena, samosvoja. Vedno sem si prizadevala za dobre odnose, a predolgo sem od drugih (sploh od moža) pričakovala, da se bodo bolj potrudili. Priznam, bila sem težka.

Ponosna sem, da sem uspela v zadnjih 9,5 letih zgraditi lepše in boljše odnose in z iskrenimi pogovori pridobiti še dodatne bogate izkušnje na področju motivacije, komunikacije in razreševanja konfliktov. Z individualnimi svetovanji, mentorstvom, izobraževanjem sem že mnogim posameznikom pomagala do boljšega odnosa s sabo in drugimi.