“Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj.”

life coaching in motivacijaIskrena hvala, da ste me obiskali. Na tem mestu se ne bom posebej predstavljala, ker ta blog ni o meni. Ustvarjen je bil z namenom, da pomaga vam. Seveda bodo prispevki povedali tudi marsikaj o tem, kdo sem, toda v prvi vrsti želim, da bi z mojo pomočjo našli  kopico odgovorov na svoja vprašanja. Saj ste zato tukaj, mar ne? Ne verjamem v naključja in zato tudi ne verjamem, da ste me našli po naključju. Nekaj ste iskali. Ste preobremenjeni, ste pod stresom, sprašujete se, v čem je sploh smisel, siti ste tega, da nikoli nimate časa, da se stalno nekomu prilagajate, radi bi bili bolj organizirani… Morda se tega ta hip še ne zavedate, toda velika verjetnost je, da ste že ali pa ste skoraj pripravljeni na to, da boste stvari končno obrnili sebi v prid in zaživeli tako, kot si želite. In morda je prav to hkrati nova priložnost zame. Ne, da spremenim vaše življenje, nihče ga ne more. To lahko naredite edino sami. Če tega ne verjamete (ali nočete verjeti?), ne pričakujte, da vas bom prepričevala.  Moja priložnost je lahko samo v tem, da zbudim vašo notranjo moč.  Moč, ki je v vas,  da svojo trenutno situacijo spremenite na bolje in vaše življenje »naredite« po vaši meri. Ne po meri drugih, kakor ste z leti sprejeli kot “normalno”. Zato sem tukaj.  Ne glede na to, kaj trenutno v vašem življenju »ne štima«, mi je jasno, da vas to iz dneva v dan bolj vznemirja in jezi. No, slaba novica je, da stvari nikoli ne bodo povsem štimale, ampak to zdaj  ni pomembno. Pomembno pa je, da se odločite, kaj boste v zvezi s tem naredili. Boste še naprej igrali žrtev ali boste čutili svobodo odločanja  v vsaki situaciji? Boste še naprej živeli v strahu in s skrbmi ali boste ta odmerjen čas raje posvetili lepšim mislim? Boste še naprej v večni dirki s časom in stresom ali bo čas postal vaš zaveznik? Si boste še naprej komplicirali življenje ali se boste rajši prepustili toku (kar ne pomeni postati pasiven!)?  Boste še naprej preigravali prizore preteklosti in se v njih mrcvarili ali boste izkoristili edini čas, ki obstaja in ustvarjali lepšo prihodnost?  Se boste še naprej  ubadali s stvarmi, ki jih nočete ali boste rajši uživali v stvareh in situacijah, ki jih hočete? Kako naj povem dovolj naglas – ali boste še naprej igralec v scenariju, ki vam gre »na živce«, »na jetra« in še kateri nižji organ ali ga boste rajši napisali ter posneli sami in celo odigrali glavno vlogo v njem?!  TA odločitev je tista, ki je trenutno edino pomembna. Zame in za vas. Je pa samo vaša, kot vse druge. Torej, boste ostali, kjer ste ali boste šli naprej? Ste pripravljeni za to kaj narediti? Lahko kaj naredite? Vse lahko naredite! Ostanite z mano, naučila vas bom, kako!

Uživajte!

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Vesna
Vesna
12 let pred

Saša, pa smo ga dočakali, tvoj blog. V veliko veselje mi je, da sem lahko prva, ki ga komentira. Saj veš, sva kar nekaj skupaj dali čez in vse to naju je naredilo takšne kakršni sva sedaj. Hvala ti za vse! Čestitke ob startu in seveda veliko klikov in coachingov.
Vesna

Aleksandra
Aleksandra
12 let pred

Bravo!
Končno nekdo govori o preprostem, ampak težko sprejetem, dejstvu, da smo sami glavni igralci v igri, ki se ji reče Življenje.
Sami smo odgovori za svoj wellbeing in svoja dejanja. Ko pa si to priznamo, smo dolžni nekaj storiti in ležati v kotu in jamrati.

Akcija Saša!

dejan
12 let pred

No pa smo te dočakali tudi v taki obliki.

kar tako naprej pa veliko uspehov

Pozdrav
Dejan

Petra in Peter
Petra in Peter
12 let pred

Najprej pohvala za res super spletno stran in hvala za besede, ki si jih in jih še boš delila z nami. Kot, da bi bila tukaj pred mano… še vedno tista ista Saša. Super, le tako naprej… P&P
P.S.: Ko in če zaškripa ti bo zazvonil telefon.

Kristina
Kristina
12 let pred

Saša, letos smo obe povile dojenčka – tako ali drugače, verjamem, da je za vsak težek korak nagrada toliko slajša. Želim ti resnično veliko uspeha in radosti, uživanja v vsakem delčku sekunde. In hvala za lepe besede, ki smo jih in jih še bomo slišali od tebe, lepo da jih deliš z vsemi nami. Srečno tebi in tvoji družini!

tanja
tanja
12 let pred

Saša, evo ena luštna, ko sem si ogledala video NIKOLI NE DOPUSTITE, DA BI VAM KDORKOLI REKEL, DA NE ZMORETE! NIKOLI!, sem rekla, to ti moram poslat. Nekoč je bila skupina žab, ki so organizirale tekmovanje. Njihov cilj je bil: doseči vrh visokega stolpa. Zbralo se je že veliko gledalcev da bi si ogledali to tekmo in navijali . Tekma se je začela. Če smo iskreni: od gledalcev nihče ni verjel, da je možno, da bi žabe lahko priplezale do vrha stolpa. > > Vse, kar se je slišalo, je bilo: > > “Oh, kako naporno!!! > > NIKOLI jim… Preberi več »