O meni


Zakaj bi te to sploh zanimalo?

Že res, da sem trenutno neprimerno bolj zadovoljna z odnosi, ki jim imam ne samo s svojimi bližnjimi, pač pa tudi z drugimi. Ampak nekoč ni bilo tako.

Bila sem pogosto tečna žena in sitna mama, moja odgovorna služba, obveznosti in hiter tempo, pa so me potiskali samo še globlje in globlje. Skoraj nisem več imela časa zase, z možem sva se veliko prepirala in postopoma sva se kar precej odtujila.

Ko sem začela izgubljati nadzor še nad zadnjo bojo, ki me je držala nad vodo – mojo službo – sem bila na robu. Spomnim se trenutka, bilo je septembra 2008, ko sem v navalu čustev po telefonu dala odpoved in trenutek zatem, sesuta, v krčevitem joku obsedela na tleh.

Takrat nisem vedela, da bo to ključna odločitev, ki bo vplivala ne samo name in na mojo družino, pač pa tudi na mnoge druge ljudi, s katerim sem od takrat in še bom prišla v stik.

Še kar nekaj časa namreč nisem imela pojma, kaj bom delala, me je pa motivirala močna želja, da končno iz  labirinta težavnih odnosov rešim sebe in svojo družino. Nato sem spontano začela ‘reševati’ tudi druge…

Moja misija

V meni se prebudi posebna energija, kadar vidim, da ljudje s svojim življenjem niso zadovoljni. Kadar vidim, da ima nekdo ob sebi človeka, ki ga ima nadvse rad, pa vsak dan z njim preživlja pekel. Kadar vidim, da ljudje v odnosih niso zadovoljni, pa trpinčijo partnerja (in/ali otroka), namesto, da bi se zazrli vase in obema pomagali najti izhod.

Vem, da ni treba, da prenašamo tisto, kar nam ni všeč, vem pa tudi, da ni treba prekiniti odnosa z nekom samo zato, ker trenutno nismo zadovoljni z njim. Preveč obžalovanja in trpljenja je povezano s tem, še posebej, če so vključeni tudi otroci. Dokler bom lahko, si bom prizadevala pomagati razreševati konflikte in vzpostaviti boljše temelje v  odnosih.

Moje lastne težave v odnosih (do sebe in do drugih) in ogromna želja po razumevanju,  so me pripeljale do tega, da znam pomagati drugim, kako jih rešijo. To je tisto, kar ponujam.

Če so trenutno tvoji odnosi v krizi, potem upam, da sem ti dala vedeti,  da nisi sam-a. Včasih je dovolj že tolažba, da s tabo ni nič narobe, če vse to doživljaš.

Ne bom ti lagala in ti rekla, da bo vse v redu in da boš z mojo pomočjo zagotovo rešil-a svoj(e)  odnos(e). Lahko pa ti zagotovim, da boš v odnosu z mano dobil-a:

razumevanje in zaupanje
sočutje
varnost (vedno lahko izraziš, kar čutiš, brez najmanjšega obsojanja)
zgled (kar učim, to delam sama)
zaupanje vase
zaupanje v boljši jutri
drugačen pogled na življenje

Mnogim sem že pomagala, da so  ‘obnovili’ svoj odnos, tudi če so že bili tik pred ločitvijo.

Mogoče se sliši neverjetno, ampak verjamem, da lahko uspe tudi tebi. Vse, kar je potrebno za začetek je, da si tudi ti želiš izboljšati odnose…vsaj tako močno, kot si jaz želim, da ti pri tem pomagam!

Zaslužiš si odlične odnose!