Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-nasvete in  poslanim povpraševanjem ali prijavo na individualno  ali poslovno svetovanje svetovanje, omogočite Ser5.net Saša Rozman s.p., Loška cesta 40, 1358 Log pri Brezovici, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Podatki posredovani s prijavo na e-nasvete so shranjeni na marketinški platformi Mailchimp. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Kontaktna oseba podjetja je Saša Rozman, dosegljiva na elektronskem naslovu: sasa.rozman@ser5.net

OBDELAVA PODATKOV:
S prijavo na e-nasvete se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime in elektronski naslov.
Če se boste želeli prijaviti na osebno ali poslovno svetovanje, izobraževanje ali pa boste želeli, da za vas opravimo pogodbeno storitev, boste naprošeni za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in, če je potrebno tudi podatke o podjetju.

Osebne podatke potrebujemo, da za vas pripravimo ponudbo ali odgovor, ki ga želite in za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste mi nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete – v avtomatskih sporočilih, ki so poslana preko ponudnika marketinÅ¡kih storitev Mailchimp, je odjava možna s klikom na povezavo “Odjava iz seznama prejemnikov”. Preklic je možen tudi pisno – poÅ¡ljete e-sporočilo na sasa@motivacijaincoaching.net. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili.

VAÅ E PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: sasa.rozman@ser5.net ali sasa@motivacijaincoaching.net ali po pošti na naslov:
Ser5.net Saša Rozman s.p.
Loška cesta 40
1358 Log pri Brezovici.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za drug namen,  za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji.