Superženska – nepopolna in zadovoljna

Prepričana sem,  da smo ženske že od nekdaj  bolj obremenjene od moških. Emancipacija gor ali dol.  Pritisk se pravzaprav samo še povečuje. Tudi stereotip, da ženske podpiramo 3 vogale pri hiši (in še kje)  ne drži več, ker se, statistično gledano, delež  samskih žensk iz leta v leto povečuje.  One pač podpirajo vse 4 vogale.  Kar se mene tiče, sem za to, da sploh ne bi razpravljali o tem, kdo podpira več vogalov. Toda dejstvo je,  da se po  službi  delo za nas ženske šele  dobro začne. Peremo, kuhamo, ribamo, sekljamo, drgnemo, sesamo, pometamo, pospravljamo, likamo, zlagamo, pomivamo, zalivamo, ločujemo, razvažamo, bezljamo, nakupujemo, delamo naloge, beremo pravljice, umivamo zobe, strižemo nohte, češemo  v tem vrstnem redu ali pa obratno. Mirno dodajte še kak ducat dodatnih “nevidnih” opravkov. Kajti če bi moške vprašali (se opravičujem še za en stereotip),  oni se pač samo čudijo, od česa smo zvečer crknjene.  Po njihovo se itak samo stalno nekaj brez veze pogovarjaMO, dereMO in zapravljaMO.  Po njihovo se vse ostalo očitno naredi samo od sebe…

Draga Superženska, nesporno imaš veliko obveznosti, toda to, kar si verjetno že večkrat slišala – da je vse v organizaciji- drži.  Toda ne v organizaciji časa;   dan ima 24 ur, 1440 minut in 86.400 sekund, tega ni možno obvladati. Ne delaj žrtve iz sebe, imaš veliko več nadzora, kot si morda misliš. Čas je, da končno dobiš priznanje za ves trud. Čas je, da se napolniš z novo energijo in močjo, ki jo še kako potrebuješ.  In še posebej je čas, da svoje obveznosti prilagodiš svojim prioritetam in se jih naučiš organizirati tako, da ne boš večno izčrpana! Prevzemi nadzor, zmanšaj stres  in uresniči svoje dolgoletne skrite ambicije – v družbi in s podporo drugih enako mislečih  Superžensk  razbijmo skupaj mit o popolnosti!

Začetek srečanj:  sreda 22.09.2010, 19.10.2010, 03.11.2010 ob 18h, trajanje srečanja 2 uri

Lokacija: Wellness klub Energija, Celovška 291, 1000 Ljubljana (nasproti MC Šiška) – kmalu tudi v drugih krajih!

Prijave: 041/376 – 685  in  info@motivacijaincoaching.net

P. S. Človeški um ima izredno moč. Če se združi s podobno mislečim, pa ga nič več ne more ustaviti!  Postani del te neprecenljive izkušnje v skupini samih Superžensk! Preveri, kako  si lahko zagotoviš 50% popust!

P.P.S. Občuti gibanje – pridruži se Superženskam na Facebooku!

Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kristina
Kristina
12 let pred

joj Saša, ti tud zadeneš vse ob pravem cajtu, meni trenutno razen zgoraj napisanega, ki se dogaja vsak dan, trenutno matrajo bolezni – mogoče naslednja tema zate – zakaj vedno ko zbolim zbolijo še vsi okoli mene in moja bolezen takoj izveni, da lahko strežem okoli sebe…